NAŠI CILJEVI

NOva dimenzija gradnje

Kompanija „Vila Bela Ruža“ je osnovana 2007. godine i za veoma kratko vreme se, svojim poslovnim, kadrovskim, kreativnim i operativnim potencijalom, pozicionirala medu vodeće kompanije u oblasti izgradnje objekata i investicionih projekata u gradevinarstvu.

Dinamicnim razvojem u proteklom periodu firma „Vila Bela Ruža“ je stekla značajna iskustva u izvođenju radova u visokogradnji, obavljanju inženjering poslova i gradevinskog konsaltinga.

Poslovanje i delatnost kompanije pokrivaju kompletnu oblast građevinarstva, od projektovanja, preko izgradnje i opremanja, do inženjeringa i konsaltinga privrednih, poslovnih, stambenih, rezidencijalnih i objekata posebne namene.

Profesionalni odnos prema radu i zavidan nivo organizacije dostignut je u prvim godinama rada preduzeća i stalno se usavršava.

Vođeno sigurnom rukom, umećem pravog stvaraoca i vizionara preduzeće je ostvarilo brz rast i postalo lider građevinarstva u regionu.

„Vila Bela Ruža“ danas uživa veliki ugled u regionu zahvaljujuci stručnom i profesionalnom prilazu svakom poslu, korišcenjem savremenih građevinskih mašina i opreme, kvalitetnom radu i poštovanjem dogovorenih rokova, prvenstveno se bazirajući na kvalitet radova.

Obzirom da preduzeće gradi stambene objekte, posebnu pažnju posvećuje kupcima stanova koji su pretežno fizicka lica. Ono što naše preduzeće izdvaja od ostalih građevinskih firmi u regionu je mogućnost da sve započete projekte izfinansira od početka do kraja iz sopstvenih sredstava, što znači da je kupac stanova ili poslovnog prostora u potpunosti siguran da je uloženi novac u sigurnim rukama.

ZATO ŠTO...

Izgradnju finansiramo sopstvenim sredstvima

BELA RUŽA je uvek u mogućnosti da ispoštuje sve dogovore i rokove.

Poštujemo rokove

Zato što BELA RUŽA, poštujući rokove – poštuje i svoje klijente !

Klijent postaje učesnik

Zato što u VILA BELA RUŽA -u klijent već od prvog dogovora, postaje “učesnik” u izgradnji svog stana: ima uvid u projekat i dokumentaciju, svakodnevno je u mogućnosti da prati tok gradnje, da se sa arhitektama dogovara oko detalja i konačnog izgleda svog stana, do najstinijih detalja.

Visoki standardi

Zato što je BELA RUŽA sebi postavio visoke standarde gradnje, koji će zadovoljiti i one najprobirljivije!.

Najatraktivnije lokacije

Zato, jednostavno, što je BELA RUŽA za Vas odabrao najatraktivnije lokacije, što u izgradnji primenjuje najsavreneniju tehnologiju, ekološke materijale i ugrađuje opremu vrhunskog kvaliteta i dizajna!