Poslovno stambeni objekat 1 – Ratarska 17, Sremska Mitrovica

Poslovno stambeni objekat 1

Lokacija: Ul.Ratarska br.17, Sremska Mitrovica
Spratnost: Po+Pr+2+Pk 
Bruto površina: 4200 m² 
Neto površina: 3200 m² 
Ukupan broj stanova: 48
Ukupan broj lokala: 15

Upotrebna dozvola

U predivnom ambijentu Sremske Mitrovice i planski očuvanoj mirnoj i tihoj oazi u srcu grada, u neposrednoj blizini glavne ulice smešten je Poslovno-Stambeni objekat , rezidencijalnog tipa.

Ulica u prostornoj celini grada je kompletno infrastrukturno opremljena modernim saobracajnicama, kolskim i pešackim pristupom icentralnim grejanjem. Arhitektorskim rešenjem , parking prostorom i zelenim tamponom izolovan, objekat ostvaruje svoju intimu. Spoljašnjim osvetljenjem kako objekta tako i dvorišta ostvaruje se potpuni sklad u vizuelno estetskom smislu i u nocnom ambijentu. Objekat je spratnosti Po+Pr+2+Pk, gabarita. U dvorištu zgrade su smeštena 65 nadzemna parking mesta, dok su u suterenu u podzemnom delu smeštene garaže sa 15 parking mesta.

Stambeni objekat u Ratarskoj 17 ima termoizolovanu fasadu, šesto komornu PVC stolariju sa roletnama na svim otvorima, hodnik je poplocan granitom, rukohvati su od inoxa, stanovi su opremljeni parketom od slavonskog hrasta prve klase, sanitarijom Inker Zagreb i Španskom keramikom prve klase, svaki je stan klimatizovan, opremljen interfonom, sigurnosnim vratima, sobnim vratima Entero Stara Pazova, obezbedeni su Box paketi Telecoma.Takođe svaki je stan je priključen na toplovod. Integrisan je i uredaj hidrocel koji održava pritisak vode u zgradi, inače jedini u Sremskoj Mitrovici. Zbog odličnih materijala, savršene izolacije i visokog kvaliteta izgradnje zgrade, dobijen je rezultat najmanje potrošnje toplotne energije od svih stambenih zgrada u Sremskoj Mitrovici. Objekat ima tri zasebna ulaza i tri lifta.